Landskabsarkitekt Birgitte Fink logo
Forside> Projekter> Erhverv og tekniske anlæg> Tølløse Torv - Tølløse

Tølløse Torv - Tølløse

BYGHERRE  Superbrugsen Tølløse
KONTAKTPERSON  Keld Jensen 
PROJEKTTYPE  Nyt torv i forbindelse med udvidelse af butik. Nye parkerings og adgangsforhold
OPGAVEFORM  Bestillingsopgave
GENNEMFØRT  2011-2013
ENTREPRISE MILL. 1.5
RÅDGIVERYDELSE  Brugerinddragelse, skitsering, projektering, udbud og fagtilsyn

I forbindelse med udvidelsen af Tølløse Superbrugs har tegnestuen
løst opgaven, at omforme et eksisterende butiksstrøg samt
omdisponering af adgangs- og parkeringsforhold.
Butikstorvet er indrettet med lave højbede, tilplantet med stauder,
slyngplanter samt enkelte grupper af træer. Mellem bedene ligger
attraktive opholdsarealer med sidde muligheder, som bl.a. benyttes
til udeservering for de nærliggende butikker.
I tilknytning med butikstorvet er der etableret nye adgangsstier og
et hævet vejforløb, der tilgodeser fodgængere og handlende. De nye
parkeringspladser er opbygget med en LAR-løsning og har fået et
grønt præg med etablering af lave plantninger og træer.


Erhverv og tekniske anlæg